Добредојдовте во Хотел Нова Ривиера

Еден од најпрепознатливите обележја на градот - Хотел Нова Ривиера, се наоѓа на крајбрежната област во близина на центарот на градот. Тоа е атрактивна дестинација за индивидуални, групни, туристички и деловни посети.

Сместување

Ресторан

Патувања и екскурзии

Посетете нови местаХотелот Нова Ривиера организира групни и индивидуални екскурзии.....

Автентична храна

Во Хотел Нова Ривиера добивате

ПРЕКРАСЕН АМБИЕНТ
___________________________________________________________
ПОГЛЕД НА ЕЗЕРО
___________________________________________________________
БЕСПЛАТЕН ИНТЕРНЕТ
___________________________________________________________
ПАРКИНГ ( 1200 ден. дневно)