соби во Хотел Нова Ривиера

Хотелот располага со 39  двокреветни соби со брачни и раздвоени кревети. Секоја соба е опремена со клима уред, LCD TV, бесплатен безжичен интернет, телефон, тоалет со туш кабина, прибор за лична хигиена, фен за коса, собна услуга, мини бар,сопствен балкон.Целосно реновиран Ноември 2021 година.
ДВОКРЕВЕТНА СОБА - БРАЧЕН КРЕВЕТ/РАЗДВОЕНИ КРЕВЕТИ ПОГЛЕД НА ЕЗЕРО СО БАЛКОН
Сместувачки капацитет за пријатен престој за двајца гости со можност за поставување дополнителен кревет или бебешко креветче. Двокреветните соби се опремени со брачен кревет со димензии 200 x 180 или два единечни кревети со димензии 200 x 90 , LCD TV, телeфон, клима уред, тоалетна маса, огледало, тоалет со туш кабина...
ДВОКРЕВЕТНА СОБА - БРАЧЕН КРЕВЕТ/РАЗДВОЕНИ КРЕВЕТИ СО ПОГЛЕД НА ЕЗЕРО 
Сместувачки капацитет за пријатен престој за двајца гости со можност за поставување дополнителен кревет или бебешко креветче. Двокреветните соби се опремени со брачен кревет или два единечни кревети, LCD TV, телефон, клима уред, тоалетна маса, огледало,балкон...
ДВОКРЕВЕТНА СОБА - БРАЧЕН КРЕВЕТ/РАЗДОЕНИ КРЕВЕТИ СО ПОГЛЕД НА ГРАД
Сместувачки капацитет за пријатен престој за двајца гости со можност за поставување дополнителен кревет или бебешко креветче. Двокреветните соби се опремени со еден брачен кревет или два единечени кревети , LCD TV, телефон, клима уред, тоалетна маса,  огледало, тоалет со туш кабина, фен за коса...