Ресторанот на Хотел Нова Ривиера е од отворен тип. Има капацитет од 220 седишта и може да се прилагодува според барањата и потребите на нашите гости. Нашите високо квалитетни кувари ќе ги задоволат сите Ваши гастрономски желби со широката понуда на традиционална и интернационална храна. Прекрасно уредена летна тераса со капацитет од 80 седишта нуди фасцинантен поглед на Охридското езеро, во текот на летото терасата е секогаш полна со домашни и странски туристи кои уживаат во звуците и вкусовите кои ги нудиме.

Галерија