Оставете порака

Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.

Локација

Контакт детали

Адреса: Кеј Македонија бр.4

Телефон : ++389 46 209 900

Е-Пошта : hotelnovariviera@gmail.com 
                  contact@novariviera.com.mk