Детали

Почувствувајте адреналин, пробајте екстремен спорт! Летајте од висока планина во Охрид! Лет со параглајдер од Велестово, слетување во Охрид – 1200 метри надморска висина – цена 59 евра Лет со параглајдер од планината Галичица – 1600 метри надморска висина, слетување во селото Трпејца од каде што ќе бидите вратени во Охрид со автомобил –  Во цената влегуваат фотографии и превоз.