Направете резервација

Име*
Презиме*
Дата на пријава*
Дата на одјава*
Тип на соба*
Број на соби*
Возрасни*
Деца*
Е-пошта*
Телефон*
Дополнителни барања

Соби

Резервации

ТЕЛЕФОН: ++389 46 209 900
Е-ПОШТА: hotelnovariviera@gmail.com 
                    contact@novariviera.com.mk